Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Juni 2009  
 
  Nieuwe huisstijl - nieuwe nieuwsbrief

Zoals je ziet is de nieuwe website en huisstijl van Veldvest volledig in gebruik. Ook deze nieuwsbrief is daar een uitwerking van.

Lees verder...

 
 
 
  Nieuws regiegroep Brede Scholen

De regiegroep Brede Scholen, waar gemeente, Veldvest, RBOB en welzijn in vertegenwoordigd zijn, heeft verdere stappen gezet. Zo is de bouw van de Brede School Noord in een versneld traject terecht gekomen en zullen alle schoollocaties in Veldhoven verbreed worden.

Lees verder...

 
 
 
  Update: Veldvest samenwerking kinderopvang & welzijn

Veldvest heeft verdere stappen gezet in de samenwerking met Korein, Nummereen en Stimulans. Na het tekenen van de intentieverklaring, laten de partijen nu onderzoeken in welk juridisch construct het nieuwe samenwerkingsverband verder gaat opereren.

Lees verder...

 
 
 
  Uitrol digitale borden

Vlak voor en vlak na de zomervakantie vindt de uitrol van de 69 digitale borden plaats. De coördinatoren van de scholen zijn op de hoogte gesteld over aantal en moment van uitrol.

Lees verder...

 
 
 
  Veldvest deelname aan Schitterende Scholen

Zeven Veldvest scholen gaan deelnemen aan het project ‘Schitterende scholen’. De Giralis Groep heeft het concept speciaal ontwikkeld om scholen te helpen leerling prestaties te verbeteren.

Lees verder...

 
 
 
  Jan Ligthart viert 50-jarig bestaan

Afgelopen week was het zover: de Jan Ligthart school bestond maar liefst 50 jaar. Uitgebreid werd dit gevierd met leerlingen, ouders, (oud)-medewerkers en overige betrokkenen.

Lees verder...

 
 
 
  Reinders & maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) begint door te breken in Nederland. Bij Reinders Oisterwijk is dit al jaren een aandachtspunt. Wij leveren en produceren producten voor kinderen en zijn ons daarom zeer bewust van onze maatschappelijke functie.

Lees verder...

 
 
   

STELLING VAN DE MAAND:

'De Brede School vormt een verrijking voor de wijk'

 

Raad van Toezicht: 2 nieuwe leden

De Raad van Toezicht heeft sinds deze maand twee nieuwe leden. Harm-Jan Wijngaarden en Elisabeth Noot- van den Heuvel zijn de raad komen versterken.

Lees verder
 

Groene voetstappen: milieubewust reizen

Lopen en fietsen naar school voor een beter klimaat. Ook dit jaar gaan basisschoolleerlingen weer een week lang (14 t/m 20 september) meedoen om zo groene voetstappen te verzamelen.

Lees verder
 

Tien jaar Veldvest: noteer in je agenda!

Dit jaar bestaat Stichting Veldvest tien jaar. Uiteraard willen we hier uitgebreid bij stilstaan. Een landelijke conferentie (11 november), een studiedag (18 november) en een groot feest (20 november) zullen onderdeel van de festiviteiten zijn.

Lees verder
 

Schoolgids & jaarplan

Het einde van het schooljaar breekt aan. Dit betekent dat de schoolgids en het jaarplan voor het volgend jaar opgesteld moeten worden.

Lees verder
 

Leerlingen st. Lucij bezoeken concert de Nachtegaal

Bovenbouw leerlingen van de St. Lucij uit Steensel bezochten op dinsdag 16 juni een heus concert in Theater de Schalm. Samen met leerlingen van de St Jacobus uit Eersel kregen ze een korte workshop over de werking van muziekinstrumenten.

Lees verder
 

Veldhoven: 65 jaar bevrijd

Op 18 september is het precies 65 jaar geleden dat Veldhoven werd bevrijd. De Stichting Historisch Erfgoed Veldhoven gaat hier uitgebreid aandacht aan besteden. De Veldvest scholen zullen intensief betrokken worden.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl