Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Juli 2009  
 
  Feest: 10 jaar Veldvest

De maand november staat in het teken van het 10-jarig bestaan van stichting Veldvest. Op 11 november vindt een landelijke conferentie plaats voor collega-bestuurders. De 18e en 20e november zijn bedoeld voor alle Veldvest medewerkers.

Lees verder...

 
 
 
  Sponsorloop de Berckacker

Lopen voor een goed doel. Dat deden kinderen van basisschool de Berckacker op vrijdag 3 juli jl. De sponsorloop en de opbrengsten daarvan waren bestemd voor de stichting “Heads Together”, die zich inzet voor de bouw van een moeder-kindkliniek in Kisumu in Kenia.

Lees verder...

 
 
 
  Veldhoven: 65 jaar na de bevrijding

Op vrijdag 18 september zullen Veldhoven breed de bevrijdingsvlaggetjes in de lucht wapperen. Dat is namelijk de dag dat het precies 65 jaar geleden is dat Veldhoven bevrijd is. Alle Veldvest scholen ontvangen deze vlaggetjes.

Lees verder...

 
 
 
  Lucij en Gijbels kinderen voeren gezamenlijk musical op


Op woensdag 1 juli jl. hebben kinderen van de basisscholen in Knegsel en Vessem gezamenlijk de musical De Leeuwenkoning opgevoerd. Het instuderen en opvoeren van de musical maakte deel uit van een kunstproject van Clup Hasta la Pasta, de buitenschoolse opvang van kinderopvang Nummereen.

Lees verder...

 
 
 
  Vakantiegroet

Langs deze weg wensen we jullie een hele fijne zomervakantie toe. We willen jullie danken voor jullie tomeloze inzet en enthousiasme in het afgelopen schooljaar. Rust goed uit, geniet van jullie vakantie zodat we begin september weer fris aan de start kunnen verschijnen.

Lees verder...

 
 
   

STELLING VAN DE MAAND:

'Ik kom naar het lustrumfeest op 20 november'

 

Personele begroting

Na veel overleg en de nodige aanpassingen zijn op de valreep de personele begrotingen voor het schooljaar 2009-2010 tot stand gekomen.

Lees verder
 

Brede Scholen: informatieavonden

Het proces van de ontwikkeling van Brede Scholen in Veldhoven loopt gestaag door. In september vinden Veldhoven breed een aantal informatieavonden plaats.

Lees verder
 

Can we do I(C)T? Yes we c@n!

Dit is de slogan voor een ICT-themamarkt, die plaatsvindt op woensdag 14 oktober. Op de Fontys PABO in Eindhoven laten collega’s uit de regio In diverse praktijkgerichte workshops voorbeelden zien van ICT-gebruik in de klas.

Lees verder
 

Vertrek Antonie Bors

Vanaf 1 september 2009 zal ik, Antonie Bors, niet meer werkzaam zijn bij Stichting Veldvest. Ik heb namelijk een andere baan gevonden.

Lees verder
 

Bewaren gegevens

Om terrorisme en zware criminaliteit te bestrijden is een Europees besluit door de Tweede Kamer omgezet in Nederlandse wetgeving.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl