Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Januari 2010  
 
  Start project 'excellente leerlingen'

Kinderen met een bovengemiddelde intelligentie hebben recht op meer uitdaging. De kans dat zij die uitdaging en begeleiding krijgen, is op veel scholen nog vaak afhankelijk van het toeval. Het project ‘excellente leerlingen’ moet uiteindelijk zorgen voor een structureel aanbod voor deze kinderen op alle Veldhovense scholen.

Lees verder...

 
 
 
  Even voorstellen: Gerrit-Jan Meulenbeld

"Vol verwachting vanwege alle positieve beelden die ik bij Veldvest heb, ben ik in januari begonnen met mijn werk voor het CvB. Ik adviseer en ondersteun hen bij de totstandkoming van een nieuw strategisch beleidsplan."

Lees verder...

 
 
 
  Invoering functiemix bij Veldvest

Met het oog op de invoering van de functiemix voor leerkrachten belicht Veldnieuws in een aantal artikelen de thematiek en de daarmee samenhangende ontwikkelingen binnen Veldvest. Hoe zorg je nou dat je als school een zelfreinigend vermogen ontwikkeld?

Lees verder...

 
 
 
  Traject Schitterende scholen

Hoe vergaat het de Veldvest scholen die na een grondige analyse van het reilen en zeilen van hun onderwijspraktijk aan de slag gaan met een verbeterplan? In de serie Schitterende Scholen in de praktijk komen leerkrachten aan het woord over de veranderingen. Deel 1: Jan Ligthart.

Lees verder...

 
 
   

STELLING VAN DE MAAND:

'In deze tijd is een duidelijk profiel van basisscholen noozakelijk'

 

Werkgroep kwaliteit

Binnen stichting Veldvest is in januari een werkgroep kwaliteit gestart met als doel de toekomstige kwaliteitszorg op scholen te begeleiden en te ondersteunen. De werkgroep gaat zich vooral richten op de invoering van het administratiesysteem ParnasSys.

Lees verder
 

Vakantierooster nieuwe schooljaar bekend

Stichting Veldvest volgt het provinciaal advies met betrekking tot de schoolvakanties.

Lees verder
 

Actie supermarkten

Twee Veldhovense supermarkten zijn een spaaractie gestart voor nieuwe speeltoestellen bij de basisscholen. De actie loopt van van 11 januari tot en met 3 april.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl