Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Maart 2010  
 
  MFA Wintelre: nu al kloppend hart van het dorp

Als alles volgens plan verloopt, neemt basisschool Wintelre nog voor de meivakantie haar intrek in de nieuwe MFA. En met de school nog vele andere partijen. De toekomstige gebruikers hebben de afgelopen jaren niet op het gebouw zitten wachten, maar zijn op inhoud al met elkaar gaan bouwen en samenwerken.

Lees verder...

 
 
 
  Roparunners organiseren miniroparun op 21 maart

Dit jaar  nemen Harry Welp, Peter Schutte, enkele Veldvest ouders en Jane van der Heijden tijdens het Pinksterweekend al weer voor de 4e keer deel aan de Roparun. Dit is een langeafstands estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

Lees verder...

 
 
 
  Traject Schitterende scholen

Hoe vergaat het de Veldvest scholen die na een grondige analyse van het reilen en zeilen van hun onderwijspraktijk aan de slag gaan met een verbeterplan? In de serie Schitterende Scholen in de praktijk komen leerkrachten aan het woord over de veranderingen. Deel 2: St. Jan Baptist.

Lees verder...

 
 
   

STELLING VAN DE MAAND:

'Profilering van basisscholen is typisch een modeverschijnsel'

 

Werkgroep Kwaliteitszorg Veldvest

Momenteel worden op alle scholen interviews gehouden met leidinggevenden om inzicht te krijgen hoe de scholen omgaan met data gestuurd onderwijs. De interviews zijn één van de actiepunten van de werkgroep kwaliteitszorg Veldvest.

Lees verder
 

Leermonitoren: op zoek naar waarheden

Op het besturenbureau van Veldvest vond twee februari een onderzoeksontmoetingsdag plaats voor de leermonitoren tweede tranche. Hierbij stond de presentatie van de onderzoeksonderwerpen centraal.  

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl