Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  April 2010  
 
  BS Wintelre in de schijnwerpers

Kranten, radio 1, de NOS, het jeugdjournaal, Hart van Nederland en RTL 4 hebben uitgebreid aandacht besteed aan basisschool Wintelre, waar een nieuw lichtsysteem van Philips wordt onderzocht. Via de site van Veldvest zijn links gemaakt naar de verschillende uitzendingen.

Lees verder...

 
 
 
  De Berckacker & SintLucas

 Als je budget niet al te ruim is, maar je school toch een nieuw logo en huisstijl nodig heeft, moet je creatief zijn. Basisschool De Berckacker zocht de samenwerking met het SintLucas, de beroepsopleiding voor creatief vakmanschap in Boxtel. Sander Huiswoud doet verslag.

Lees verder...

 
 
 
  Armbandjes in de strijd tegen kanker

Leerkracht Peter van Gameren van basisschool De Verrekijker doet mee aan het wielerevenement Alpe d'HuZes. In onderstaand bericht vraagt hij aandacht voor een nieuwe sponsoractie: de verkoop van de oranje Team KING armbandjes. 

Lees verder...

 
 
 
  Proeflokaal vol techniek

Onlangs is één van de klaslokalen van De Berckacker ingericht als duurzaam proeflokaal. De ramen zijn vervangen door dubbel glas, het plafond krijgt extra isolerende plafondplaten, de verlichting is vervangen door zogeheten dynamic light en op het dak staat inmiddels een zogeheten warmte terugwin unit (WTW-unit). In het lokaal zullen de luchtkwaliteit en het energieverbruik worden gemeten.

Lees verder...

 
 
 
  Mini Roparun 2010

Zondag 21 maart heeft de tweede mini-Roparun plaatsgevonden, tegelijk met de halve marathon van Veldhoven. Ondanks motregen was er toch een mooie opkomst van de jeugd. In totaal hebben 230 kinderen uit Veldhoven, Wintelre, Knegsel, Steensel en Vessem meegelopen.

Lees verder...

 
 
   

STELLING VAN DE MAAND:

'Met minder personeel kunnen we nooit dezelfde kwaliteit behalen'

 

Nieuwe leden voor GMR

Alle ouders met kinderen op scholen van Veldvest en personeelsleden van Veldvest hebben laatst een kaart met een oproep voor kandidaten voor de GMR gekregen.
Deze actie was een groot succes!

Lees verder
 

Website Veldhoven Midden.

Op 26 februari 2010 was het dan eindelijk zover. De nieuwe website van de basisscholen die in de toekomst een zullen behoren tot Veldhoven Midden ging on-line. Vol trots konden we na een lange periode van ontwerpen en ontwikkelen de nieuwe website aan leerlingen, ouders en externen presenteren.

Lees verder
 

Dag van de Leerplicht

Op donderdag 18 maart was het dag van de leerplicht. Dit jaar bezochten de leerplichtambtenaren van de gemeente Veldhoven alle basisscholen. Een verslag van het bezoek aan basisschool De Heiacker.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl