Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  September 2011  
 
  ICT stapt over naar QLICT

Na afloop van de contractperiode met Schooldesk is via een Europese aanbesteding een nieuwe partner voor de technische ICT van de scholen van Veldvest gevonden: QLICT.

Lees verder...

 
 
 
  Vernieuwd schoolplein Zeelsterhof

Duikelrekken, een voetbalveld, een pingpongtafel, een basketbalpaal, een evenwichtsspiraal, drums, 2 grote klimtoestellen en geschilderde spelletjes op het plein. Leerlingen van basisschool Zeelsterhof kunnen sinds september weer volop buiten spelen en uitrusten op de mozaïekbank van eigen makelij.

Lees verder...

 
 
 
  Hoogste punt MFA Noord bereikt

Veel betrokkenen, waaronder de toekomstige gebruikers van MFA Noord, hebben woensdag 31 augustus met elkaar het glas geheven, omdat het hoogste punt van de nieuwbouw aan de Meerstraat in Veldhoven bereikt is.

Lees verder...

 
 
 
  Fietsen voor een digitaal schoolbord

Kinderen van basisschool Sinte Lucij in Steensel hebben tijdens de amateur wielerronde in hun dorp zoveel mogelijk gesponsorde rondjes gefietst voor een digibord in groep 5/6. Het evenement vond plaats in de zomervakantie op 15 augustus. 

Lees verder...

 
 
   

P-centrum de Kempen

Met ingang van het nieuwe schooljaar  zijn we gestart met het centraal regelen van vervangingen voor onze scholen.  Dit is een  praktijk die Veldvest samen met Skozok uitvoert.

Lees verder
 

Meerjarenplan Veldvest

Net zoals de scholen hun beleid voor de komende vier jaar in hun schoolplannen hebben geformuleerd, heeft Veldvest haar plannen in een meerjarig strategisch beleidsplan vastgelegd.

Lees verder
 

Website Veldvest weer online!

“Under Construction” was er de afgelopen weken te zien op het beeldscherm van bezoekers aan de Veldvestwebsite. Ondertussen werd er achter de schermen stevig gewerkt aan een update van de website.

Lees verder
 

Ontwikkelingen als gevolg van sociaal plan

Sinds mei is het sociaal plan van de stichting van kracht. Vanwege het gegeven dat de stichting op dat moment meer medewerkers in dienst had dan waar de bekostigingsregeling van uitgaat, heeft dit in de afgelopen schooljaren geleid tot tekorten in de exploitatie. Daarom is er besloten tot een forse ombuiging.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl