Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  December 2011  
 
  Dag van de rechten van het kind

Kinderen hebben recht op onderwijs, recht op schoon drinkwater, recht op onderdak. Dit jaar besteedde groep 8 van basisschool De Meerhoef middels een project aandacht aan de 'dag van de rechten van het kind'.

Lees verder...

 
 
 
  Sint Jan Baptist wederom succesvol bij First Lego League

Op zaterdag 10 december nam groep 8 van basisschool Sint jan Baptist met 3 teams deel aan de regiofinale van de First Lego League in Eindhoven. Het thema dit jaar was Food Factor.

Lees verder...

 
 
 
  I-coach aan het woord

Mijn naam is Bart Brom, I-coach en werkzaam als groepsleerkracht (groep 6) bij Basisschool ‘Op Dreef’. Samen met Danny Blankers verzorg ik het ICT-gebeuren binnen de school. We zijn in die rol al een hele tijd samen bezig; een van de trajecten die we samen oppakken is “Mediawijsheid”.

Lees verder...

 
 
 
  Het belang van een goed ontbijt

Kinderen van basisschool De Berckacker weten er inmiddels alles van! Zij waren namelijk uitgekozen om op 3 november jl. deel te nemen aan het Nationaal Schoolontbijt, wat dit jaar plaatsvond van 31 oktober  t/m 4 november.

Lees verder...

 
 
   

P-centrum is een goede zet!

Sinds het begin van dit schooljaar worden de vervangingen voor Veldvest centraal geregeld middels het p-centrum. Na het delen van de eerste ervaringen lijkt het P-centrum een succes.

Lees verder
 

Evaluatie andere schooltijden Op Dreef

Na een proces van ruim anderhalf jaar onderzoek, overleg en communicatie met alle betrokkenen is bij Op Dreef vanaf het begin van dit schooljaar een nieuw rooster volgens het vijf gelijke dagen model ingevoerd.

Lees verder
 

Beleidsgroepen voorgesteld

Stichting Veldvest heeft voor de komende vier jaar haar koers opnieuw bepaald en uitgewerkt in het Meerjaren Strategisch Beleidsplan 2011-2015. Op een drietal strategische domeinen, te weten onderwijs, bedrijfsvoering en strategische partners worden projecten gerealiseerd waarbij alle scholen van de Stichting betrokken zijn en waaraan alle directeuren een bijdrage leveren. In deze Veldnieuws stellen we deze beleidsgroepen graag aan u voor.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl