Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Juni 2012  
 
  Jaarverslag Veldvest 2011

Dit jaar kenmerkte zich door een krachtig herstel. Ik bied u dan ook met waardering voor alle medewerkers van Veldvest, het jaarverslag aan.

Lees verder...

 
 
 
  Openingsweek brede scholen Veldhoven-Noord

De brede scholen van Veldhoven-Noord hielden in de week van 4 t/m 8 juni jl. gezamenlijk een feestelijke openingsweek.

Lees verder...

 
 
 
  Opening MFA Noord aan de Smelen in Veldhoven

Onder grote belangstelling van genodigden en buurtbewoners opende wethouder Maarten Prinsen op zaterdagochtend 9 juni 2012 officieel de nieuwe Multifunctionele Accommodatie Noord (MFA) aan de Smelen 38 te Veldhoven.

Lees verder...

 
 
 
  Boddaert binnen brede school Veldhoven

De transitie van de jeugdzorg maakt dat zorg steeds meer geboden wordt op de plekken waar kinderen zijn, zoals thuis en op school. In lijn met deze ontwikkelingen gaat Boddaertcentrum Veldhoven zich in de toekomst in de brede school in Veldhoven vestigen.

Lees verder...

 
 
 
  Meer dan andere schooltijden!

Goede aansluiting tussen school, andere professionals en vrije tijd-clubs in Veldhoven is een gezamenlijke opdracht voor de partners van de Brede School Veldhoven. Veldvest is een van de 16 partners. Oplossingen zijn altijd maatwerk en het resultaat van samen overleggen en afstemmen.

Lees verder...

 
 
 
  FoodKIdZ en groep 8 St. Jan Baptist naar Mannheim

Op woensdag 6 juni 2012 vertrok een grote bus met daarin het team Food kIdZ met hun coaches en de rest van groep 8 met de leerkrachten en twee begeleidende ouders naar het First Lego League Open European Championship in Mannheim.

Lees verder...

 
 
 
  Ouderavond Social Media

Tijdens een informatieavond "Mediawijsheid en kinderen" werden aanwezige ouders en leerkrachten van basisschool De Berckacker meegenomen in de wereld van Hyves, Twitter, Facebook en pingen. 

Lees verder...

 
 
 
  Licht uit, spot aan op basisschool Cobbeek

Na voorbereidingen van een jaar, is het bijna zover. Op 26 juni speelt groep 8 van basisschool Cobbeek haar afscheidsmusical in De Schalm. Musical op een echt podium met professioneel geluid en licht. Een zaal vol mensen die komen kijken naar de musical. Voelt u ook de kriebels van de kinderen achter het gordijn, als het zaallicht uitgaat en de muziek begint?

Lees verder...

 
 
 
  Peanutbaltoernooi weer een succes!

Zoals ieder jaar stonden ook dit jaar veel teams van Veldhovense basisscholen klaar om met elkaar een sportieve strijd aan de gaan voor een felbegeerde beker en natuurlijk eeuwige roem tijdens het Peanutbaltoernooi.

Lees verder...

 
 
   

Vakantiegroet


Geachte leerkrachten,
Hier op deze plaats en op dit moment past een uiting van grote waardering voor jullie inzet en prestatie in het (alweer bijna) afgelopen schooljaar.

Lees verder
 

Meerhoef kijkt met ouders vooruit op dagarrangementen

Zoals vele scholen binnen Veldvest, oriënteert ook basisschool De Meerhoef zich op dagarrangementen. De Meerhoef vindt het belangrijk om ouders vroegtijdig in dit proces mee te nemen en daarvoor organiseerde zij op 31 mei een informatieavond.

Lees verder
 
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl