Kunt u de onderstaande mail niet lezen, www.veldvest.nl
Veldnieuws is een maandelijkse uitgave van Stichting Veldvest.

  Maart 2016  
 
  Feestelijke afsluiting regisseurstraject

Op maandag 25 januari 2016 kregen 19 onderwijsprofessionals van stichting Veldvest het certificaat uitgereikt, waarmee zij hun 1,5 jarige opleiding als regisseur afrondden.

Lees verder...

 
 
 
  Feestelijke afsluiting leermonitorentraject

Op woensdag 2 maart 2016 kreeg tijdens een feestelijke bijeenkomst een aantal onderwijsprofessionals van stichting Veldvest het certificaat uitgereikt, waarmee zij hun 1,5 jarige opleiding als leermonitor afrondden.

Lees verder...

 
 
 
  (Digitale) Creatie & Ontwerpprocessen / FabLab013

Van Lasermachine tot 3D printer en van portaalfrees tot folie-plotter......
Op Woensdag 16 maart 2016 maakte een groep collega’s van Veldvest kennis met deze apparatuur tijdens een bezoek aan FabLab013 in Tilburg.

Lees verder...

 
 
 
  Kick off Sjors Sportief

Brede School Veldhoven is er voor alle kinderen in Veldhoven. Op de website www.bredeschoolveldhoven.nl is naast informatie over de brede school ook een overzicht te vinden van allerhande activiteiten waar kinderen op basis van inschrijving aan deel kunnen nemen.

Lees verder...

 
 
 
  PWA naar de KempenCampus

De afdeling Voortgezet Speciaal Onderwijs van de Prins WillemAlexanderschool, (VSO-PWA) gaat verhuizen naar de KempenCampus.

Lees verder...

 
 
 
  Dankzij Knegsels geld dit mooie pannaveld!

Bij een nieuw schoolgebouw hoort ook een nieuwe speelplaats. Sinds de opening van MFA Knegsel spelen de kinderen hier naar hartelust. Het pannaveldje is daarbij een van de favorieten.

Lees verder...

 
 
 
  Chinees bezoek op EigenWijs

Op maandagmiddag 25 januari 2016 bracht een delegatie uit Shanghai voor de tweede keer een bezoek aan Basisschool EigenWijs.

Lees verder...

 
 
 
  Bezoek Philipsmuseum Prof.dr.R. Casimirschool

De kinderen van groep 5-6 van de Prof. dr. R. Casimirschool zijn in het kader van het thema ‘Industrie in Nederland’ op bezoek geweest bij het Philipsmuseum in Eindhoven.

Lees verder...

 
 
 
  Nieuw speeltoestel voor Basisschool Sint Lambertus

De leerlingenraad van basisschool Sint Lambertus heeft op 11 maart 2016 een nieuw speeltoestel officieel in gebruik genomen.

Lees verder...

 
 
   
 
Stichting Veldvest Pastoor Jansenplein 21 5504 BS Veldhoven 040-2531201 info@veldvest.nl www.veldvest.nl
 
Veldnieuws verschijnt één keer per kwartaal en informeert medewerkers van Veldvest over actuele ontwikkelingen binnen de organisatie.
Heeft u vragen, opmerkingen en/of tips over Veldnieuws, stuur dan een e-mail naar: communicatie@veldvest.nl