Dinsdag 12 mei 2020

De leerlingen gaan weer naar school

Gisteren zijn de meeste deuren van de scholen van stichting Veldvest weer open gegaan. Alle ouders zijn vorige week uitgebreid geïnformeerd over de wijze waarop hun kinderen gebracht en gehaald kunnen worden en hoe het lesrooster er voor de komende periode uitziet. Een beetje spannend was het maandag wel, maar alle ouders en leerlingen hebben de richtlijnen uitstekend opgevolgd. Het was een genot om de enthousiaste leerlingen weer in het echt in de klas te hebben. Vandaag starten de resterende scholen.


Dinsdag 24 maart 2020

Onderwijs in ‘Huysackers’

De nieuwe Veldvestschool zal starten onder het schoolnummer van De Brembocht. Hierdoor kunnen alle kinderen uit de nieuwe wijk Huysackers in hun eigen omgeving naar school. De leerlingen van De Brembocht, wonend in ‘t Look, blijven uiteraard onderwijs volgen op de locatie aan De Messenmaker.

De gemeente Veldhoven heeft aangegeven dat ze zorgt voor plaatsing van tijdelijke lokalen in Huysackers, voor aanvang van het nieuwe schooljaar. Op termijn zal er een nieuw schoolgebouw in de wijk Huysackers worden gebouwd.

Wenst u een persoonlijke aanmeldingsgesprek of wilt u uw kind(eren) inschrijven?