Een superfijne, gezellige, leuke groep van onze school zoekt een juf of meester!

Zij willen graag een leerkracht die het fijn vindt om kinderen veel te leren, het leuk vindt om in het Engels les te geven, en de focus op creatief zijn en creatief denken heeft!

Op De Heiacker leren we alle kinderen Engels, in het kader van internationalisering. Hiervoor hebben de leerkrachten een studie tweede taalverwerving gedaan én hun eigen vaardigheid op peil gebracht. Is het voor jou ook een uitdaging om Engels te studeren en 15% van de tijd Engels met de leerlingen te praten? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

De leerlingen op De Heiacker krijgen iedere week een Wetenschap & Technologie les. Hiervoor hebben we een vakleerkracht en kun jij kiezen of je ook geïnspireerd wil worden door deze lessen of dat je de tijd gebruikt voor je administratie of voorbereiding. 

Ken je de technieken van Teach Like A Champion? Eigenlijk zou iedere leerkracht deze moeten kennen, want je kunt ze in elke les gebruiken. Voor jou handig en voor de leerlingen duidelijk en leuk! Op De Heiacker gebruiken we er een aantal in alle groepen, en sommige leerkrachten gebruiken er nog meer.

Om de leerlingen effectief en efficiënt te laten leren, gebruiken wij het EDI-model bij de vakken Rekenen, (Begrijpend) Lezen en Spelling. Zo zorgen we dat we genoeg tijd over houden voor andere zaken, zoals jezelf presenteren, de creatieve vakken, wereldoriëntatie, de activiteiten in het Engels en Wetenschap & Technologie.

Meer informatie

Een vrijblijvende kennismaking kan altijd, neem hiervoor contact op met de directeur Judith Aust, via j.aust@veldvest.nl of 0683674211. We zijn (in principe) op zoek naar leerkrachten voor de middenbouw voor een vaste groep. De werktijdfactor is aan jou om te kiezen en de dagen in overleg.

Graag tot snel op De Heiacker!

Enthousiast?

Ben jij de Leerkracht die wij zoeken? Dan zien we jouw motivatie graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Judith Aust, via j.aust@veldvest.nl

Meer vacatures