Wat zoeken we?

Basisschool De Meerhoef is op zoek naar een bovenbouw leerkracht.  In deze functie heb je een groepstaak in groep 7 en vervul je een ondersteunende rol in groep 7-8.  Je hebt de kans om je rol verder vorm te geven en uit te breiden op basis van jouw expertise en voorkeuren onder andere als deze liggen op het gebied van Nt2-onderwijs. Deze functie biedt niet alleen diversiteit in werkzaamheden, maar ook ruimte voor professionele groei en ontwikkeling binnen verschillende aspecten van het onderwijs.

De collega die wij zoeken:

  • is een gediplomeerd leerkracht met affiniteit met de bovenbouw;
  • beschikt over een rijk didactisch repertoire;
  • heeft kennis van Leerling in Beeld of is bereid zich hier verder in te professionaliseren;
  • is een teamplayer zorgt samen met collega's voor kwalitatief goed onderwijs.

Wat bieden wij jou?

  • Een functie als leerkracht met een werktijdfactor van 0,6 fte
  • De mogelijkheid om werkdagen in overleg te bepalen.
  • Een dynamische omgeving, waarin je samen met gemotiveerde en professionele collega's het onderwijs inhoudelijk vormgeeft.
  • Voldoende ondersteuning door onze directie, aansturing, administratief personeel, conciërge, vakleerkracht gym en -muziek en onderwijsassistenten. 

Meer informatie

Voor een indruk van onze school nodigen we je uit om de video te bekijken. Daarnaast vind je meer informatie over de school op onze website: https://www.meerhoef.nl/

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Marieke Tromp (Directeur) via m.tromp@veldvest.nl. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een dagdeel met ons mee te lopen om een indruk te krijgen van onze school en het onderwijs dat wij bieden. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Enthousiast?

Ben jij de leerkracht die wij zoeken? Dan zien we jouw reactie graag uiterlijk 19 januari tegemoet.
Je kunt contact opnemen met Marieke Tromp (Directeur) via m.tromp@veldvest.nl.

Over de school

Basisschool De Meerhoef is een fijne, warme en sociale school waar kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn. Sterker nog, daar sturen we op. We hechten erg aan zelfstandigheid, eigenheid en richten ons samen met ouder en kind op optimale talentontwikkeling. We hebben dan ook hoge verwachtingen van elke leerling, want elk kind heeft talenten. We begeleiden onze leerlingen om die optimaal te benutten voor later. We stemmen de leerstof en instructies af op hun capaciteiten en doen samen wat samen kan, zodat onze leerlingen met en van elkaar leren.

Daarbinnen ondersteunen we leerlingen in het nemen van verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces. Om dit te bereiken bieden we een veilige en rustige leeromgeving waarin kinderen binnen de groep zichzelf kunnen en mogen zijn. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen op De Meerhoef zich lekker in z’n vel voelt. In de klas, op het schoolplein en in de bredere sociale omgeving. Dit geldt ook binnen ons team. En dat merk je op school.

Diepgeworteld en modern
De Meerhoef is een van de oudere scholen in de kern van Veldhoven. Die stevige basis nemen we al tientallen jaren mee in ons onderwijs en in de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn diepgeworteld in het dorp, maar wel van deze tijd; we maken gebruik van actuele lesmethoden en middelen, natuurlijk ondersteund met de steeds groeiende digitale mogelijkheden.

Met elkaar en voor elkaar
Op De Meerhoef hebben we aandacht voor het individu in de context van de groep. Elke leerling heeft vanzelfsprekend een eigen plek, eigen keuze en eigen ontwikkelingen, maar altijd binnen een sociale structuur.

Vanuit onze rooms-katholieke achtergrond spelen we, leren we en werken we met elkaar vanuit christelijke normen en waarden met oog voor andere culturen en overtuigingen. Hebben respect voor onszelf, onze klasgenoten en onze omgeving. Iedereen mag er zijn. We zien een meerwaarde in iedereen en helpen kinderen zichzelf zo te ontwikkelen dat ze – naast de opvoeding van thuis – zichzelf kunnen ontplooien tot zelfstandige, mondige en sociale mensen met ieder hun eigen talent voor een mooie en duurzame toekomst. Dat is wat wij op De Meerhoef bedoelen met ‘van waarde tot meerwaarde’.


Meer vacatures