Dinsdag 12 mei 2020

De leerlingen gaan weer naar school

Gisteren zijn de meeste deuren van de scholen van stichting Veldvest weer open gegaan. Alle ouders zijn vorige week uitgebreid geïnformeerd over de wijze waarop hun kinderen gebracht en gehaald kunnen worden en hoe het lesrooster er voor de komende periode uitziet. Een beetje spannend was het maandag wel, maar alle ouders en leerlingen hebben de richtlijnen uitstekend opgevolgd. Het was een genot om de enthousiaste leerlingen weer in het echt in de klas te hebben. Vandaag starten de resterende scholen.


Ook in deze wat andere tijd zijn nieuwe kinderen van harte welkom en blijft het gewoon mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven op de school van uw voorkeur. Mocht u belangstelling en/of vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de directie van de betreffende school. Wij verwijzen u hiervoor graag naar onze website: www.veldvest.nl Onder het kopje Scholen treft u alle scholen aan die onder de Stichting vallen.

In verband met het coronavirus zijn rondleidingen helaas niet mogelijk en vinden de gesprekken telefonisch plaats. De directie maakt graag tijd voor u.

Meer nieuws