Dinsdag 14 februari 2023

De Veldvest Weken

Bij Veldvest vinden we het belangrijk dat onze leerkrachten goed op hun plek zitten. 
Want hoe beter zij op hun plek zitten, hoe beter het onderwijs is voor de leerlingen, de school en het werkplezier van ons allemaal. 

Jouw liefde voor het vak, op een plek naar je hart.

Om dit werk met hart en ziel te kunnen doen is het belangrijk dat onze leerkrachten goed op hun plek zitten. In de klas, het team en op de school. Natuurlijk is het ook voornaam dat het werk op die plek als een uitdaging blijft voelen zodat ze dagelijks fris en energiek aan de slag gaan. 

Voor Veldvest leerkrachten die nieuwsgierig zijn naar een uitdaging op een andere school en mogelijk mobiliteit overwegen, zijn er de Veldvest Weken. Bij Veldvest geven we onze leerkrachten de ruimte voor deze persoonlijke ontdekkingstocht. Want hoe beter de leerkrachten op hun plek zitten, hoe beter het onderwijs is voor onze leerlingen, de school en het werkplezier van ons allemaal. 

De Veldvest Weken zijn speciaal bedoeld voor leerkrachten die mobiliteit overwegen, enthousiaste LIO'ers en leerkrachten die geïnteresseerd zijn in een baan bij Veldvest. Van 6 t/m 31 maart hebben zij de mogelijkheid om mee te lopen op een van onze (andere) scholen. Tijdens deze meeloopdag(en) kunnen zij zich vrijblijvend oriënteren binnen Veldvest. Gaat hun hart sneller kloppen op die school, maar is er niet direct een plek vacant, dan hebben we in ieder geval een mogelijke nieuwe route uitgestippeld voor de toekomst. 

Ben jij benieuwd of je jouw kwaliteiten in kunt zetten op een andere Veldvest school, met hetzelfde steengoede onderwijs en de begeleiding van Veldvest? Of ben jij een leerkracht of student die mogelijk geïnteresseerd is in een stage of baan bij Veldvest? We verwelkomen je graag! Bekijk het programma via de volgende link: www.veldvest.nl/veldvest-weken en meld je vrijblijvend aan. 

Veldvest opent ook jouw wereld. Vliegensvlug, vrij en vertrouwd.

Meer nieuws