Dinsdag 12 oktober 2021

Druk bezochte informatiemiddag locatie Huysackers

Tijdens de informatiemiddag hebben kinderen hun eigen ouders wegwijs gemaakt in de klas. Ouders hebben kunnen snuffelen aan belangrijke elementen van het onderwijs op De Brembocht.Dit schooljaar is er gestart met vier groepen; twee groepen 1-2, een groep 3-4 en een groep 5-6. Door te starten met twee kleinere groepen 1-2 is er nog voldoende ruimte voor leerlingen die instromen gedurende het schooljaar (kinderen die 4 jaar worden of instromen vanwege verhuizing). Ook in de andere groepen is voldoende instroommogelijkheid. 


Ondertussen worden er nog wekelijks aanvragen ontvangen voor rondleidingen/ kennismakingsgesprekken en inschrijvingen van nieuwe (toekomstige) bewoners van de wijk Huysackers. Vanaf de leeftijd 2,5 jaar (maar ook jonger) kunnen kinderen worden ingeschreven. Ouders zijn van harte welkom op Basisschool De Brembocht I Huysackers om een kijkje te nemen en hun kind in te schrijven.

Iedereen is anders. Gelukkig maar! Want juist die verschillen bieden kansen. Kansen om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Kansen om je blik te verruimen. Kansen om het verschil te maken, voor jezelf en anderen. Op De Brembocht doen ze er alles aan om die kansen te grijpen. Door persoonlijke aandacht te bieden voor uw kind. Door echt te zien waar kinderen goed in zijn en wat ze nog kunnen leren. Door respectvol met elkaar en elkaars verschillen om te gaan. Maar vooral door een veilige, leuke leerzame omgeving te bieden. Een omgeving waarin uw kind vol vertrouwen op avontuur kan gaan en nieuwe dingen kan ontdekken en onderzoeken.

https://www.bs-huysackers.nl/

Meer nieuws