Vrijdag 26 mei 2023

Leerlingen van Basisschool Op Dreef halen recordbedrag op voor KWF Kankerbestrijding

De leerlingen van Basisschool Op Dreef hebben zich vol enthousiasme ingezet voor het goede doel tijdens een hartverwarmende obstakel sponsorloop. Met een strak tijdschema liepen de leerlingen per leerjaar rondjes om en door het schoolgebouw om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Het initiatief, bedacht door de leerlingen zelf, heeft een ongelofelijk bedrag opgeleverd dat ruimschoots het streefbedrag overstijgt.

Met volle overgave hebben de leerlingen zich ingezet in de strijd tegen kanker en daarmee een indrukwekkend bedrag van €6828,-  opgehaald, ruim boven het oorspronkelijke doel van 3000 euro. Een prestatie om trots op te zijn!

KWF Kankerbestrijding
De leerlingen hebben met overtuiging gekozen om zich in te zetten voor KWF Kankerbestrijding. Deze keuze komt voort uit hun persoonlijke ervaringen, waarbij ze geliefde oud-leerkrachten en ouders van medeleerlingen aan deze verschrikkelijke ziekte hebben verloren. Met het besef dat 1 op de 3 mensen in Nederland ooit de diagnose kanker krijgt, zijn de leerlingen vastberaden om een verschil te maken.

Maatschappelijk doel
De sponsorloop van Basisschool Op Dreef toont niet alleen de betrokkenheid en medeleven van de leerlingen, maar ook hun initiatief en doorzettingsvermogen. Ze bewijzen dat ze niet alleen gezond bezig kunnen zijn, maar ook kunnen bijdragen aan een maatschappelijk belangrijk doel.

Meer nieuws