Dinsdag 02 november 2021

Sponsorloop De Rank

Leerlingen BS De Rank rennen een mooi bedrag bij elkaar voor de VoedselbankOp 1 oktober jl. organiseerde basisschool De Rank een sponsorloop om zoveel mogelijk geld bij elkaar te rennen voor de Voedselbank in Veldhoven en 2 adoptiekinderen in Rwanda en Zimbabwe. Tijdens de Kijkavond op 21 oktober werd de cheque overhandigd aan de voorzitter van Stichting Voedselbank Veldhoven  


Het was geweldig om te zien hoe alle leerlingen enthousiast rondjes rondom de school en in de wijk renden.

Na 1 oktober stroomde het geld binnen. In totaal werd maar liefst € 4.629,10 door de leerlingen bij elkaar gerend. Een prachtige prestatie. Tijdens de kijkavond op De Rank werd de cheque (70% van het totaalbedrag) overhandigd aan Peer Willemse, voorzitter van de Voedselbank Veldhoven. Het restant van het bedrag is bestemd voor onderwijs, voedsel en kleding van de 2 adoptiekinderen van de school.

“Wij zijn bijzonder blij met dit bedrag” , zegt Peer Willemse. “Het is fantastisch om te zien hoe hard de leerlingen hebben gelopen en daarna hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Het geld zal besteed aan het kopen van producten, waarvan de cliënten van de Voedselbank dankbaar gebruik zullen maken.”

Meer nieuws